Yogavakantie Corfu - Last minute korting!

Yogavakantie op Corfu

Wil jij een week opladen, ontspannen en fitter worden? Tijd voor jezelf, voor nieuwe inspiratie en om meer in je kracht te komen? Dan is deze yogavakantie precies wat je zoekt.

Wij zorgen voor heerlijk gezond eten, een uitgebalanceerd, voedend en inspirerend dagprogramma, een luxe en sfeervolle locatie met zwembad en privéstrand aan de middellandse zee, ervaren begeleiders en een fijne groep mede-deelnemers. 

  yoga corfu 

Deze yoga vakantie biedt veel meer dan alleen yoga
 

Kom in je kracht

Wil jij meer in je kracht staan? De meest beproefde en effectieve methoden zul je deze week gaan ervaren. We doen krachtige oefeningen op het gebied van; lekker in je vel zitten, sterker worden en conditie opbouwen, opladen, slapen, ontspannen, gezonde voeding. De kans dat je daardoor veel fitter naar huis gaat is 100%. Bovendien krijg je een op jouw lijf geschreven healthplan en een dosis inspiratie, motivatie en alle oefeningen mee naar huis.

Ontspan en laad op

Een week lang (bijna) geen beslissingen nemen. Laat je verzorgen. Laat je spanningen los. Geniet van de natuur, het eten, de schoonheid, de mensen en van jezelf.
 

Raak geïnspireerd

Laat je inspireren door de begeleiders en andere deelnemers die allemaal op hun eigen manier bezig zijn met thema’s als innerlijke vrede, groei, gezonde voeding, ontstressen, bewegen, geluk, emoties, ontspannen leven, overbelasting, onthaasten en floreren.

Een week lang tijd en ruimte voor jezelf

Deze yogavakantie week is de ideale manier om tijd en ruimte voor je zelf te creëren. De tijd nemen om bijvoorbeeld een probleem helder te krijgen en vervolgens los te laten. Of om een besluit te nemen, iemand te vergeven of een lastige periode te verwerken. Tijdens de yogavakantie nodigen we je uit om tijd voor jezelf te nemen en goed voor jezelf te zorgen, op ieder vlak in je leven.

Bouw yoga en mindfulness meditatie routine op

We gaan een week lang dagelijks verdiepen en oefenen. Stel daarbij alle vragen die je hebt. Na afloop thuis kun je met de routine die je hebt opgebouwd en de informatie die je meekrijgt verder aan de slag met yoga en mindfulness.  

Korte reistijd

In ca. 2,20 uur vliegen (Ryanair, Correndon of Transavia) sta je op Corfu waar het in oktober meestel heerlijk nazomeren is.

Luxe of budget overnachten

Je kunt een luxe kamer helemaal voor jezelf met douche en toilet kiezen. Maar je kunt ook een kleinere of een twee-persoonskamer boeken. De villa met 5 comfortabele slaapkamers en een groot buitenterrein hebben we helemaal privé voor onze groep. Extra slaapkamers zijn in een mooi appartement vlakbij.

  
 De villa

Alles inclusief

Je krijgt van onze privé-kok Cassandra een supergezond ontbijt, drinken, lunch en diner.
Ook het lakenpakket, handdoeken, toeristenbelasting en wifi zijn inclusief. Daarnaast de workshops en lessen zoals:
- Dagelijks yoga, mindfulness meditatie en/of ontspanningsoefeningen
- Training vitaal bewegen, oefeningen die het lichaam versterken en beschermen
- Twee schitterende natuurwandelingen
- Zeven overnachtingen in een kamer alleen of gedeeld
- Onbeperkt gebruik van het terrein met gezellige vuurplaats, zwembad en privé strand
- We halen je op vanaf de luchthaven van Corfu, de vakantie begint meteen. 

Ervaren organisatie

Practice makes perfect. Jaarlijks schaven we bij qua inhoud, begeleiding, locaties en organisatie. In zeven jaar zijn we daar enorm in gegroeid. En doordat we zoveel deelnemers hebben gesproken weten we welke aspecten belangrijk zijn. Zoals het creëren van een respectvolle gezellige sfeer in de groep, sfeervolle rustige yogaruimtes en deskundige, ontspannen begeleiding van de activiteiten. 

Voor wie?

De meeste deelnemers zijn tussen de 25 en 55 jaar oud en meestal zijn er meer vrouwen dan mannen. Deze week is niet geschikt voor mensen die onder behandeling zijn vanwege een psychische aandoening. 
Van deelnemers wordt verwacht dat ze minimaal twee uur kunnen wandelen.
De meeste deelnemers komen alleen, staan open voor anderen en hebben interesse in yoga, meditatie en een week lang optimaal vitaal leven. Zoek je rust, ontspanning, opladen en inspiratie voor een gezond leven dan is deze vakantie echt iets voor jou.
 

Heb jij dat ook wel eens?

Je zit niet lekker in je vel, je hebt een stressvolle periode, op je werk bijvoorbeeld. Dat is balen. Je krijgt er pijnlijke schouders, buikpijn of hoofdpijn van. Je raakt ontevreden over jezelf of hoe je leeft. Je to-do lijst groeit alleen maar en je bent regelmatig moe. De glimlach toont zich steeds minder vaak op je gezicht. Kortom je staat niet meer in je kracht.

Zou het niet super zijn?

Om in één week te zorgen voor een ommekeer, een impuls? Een week lang optimaal vitaal leven, goed voor jezelf zorgen, tijd voor jezelf, geïnspireerd raken en vervolgens helder krijgen hoe we deze inspiratie om kunnen zetten in de beste en meest haalbare stap om meer te gaan floreren? Dat is wat we tijdens de yogavakantie gaan doen.
Als je oplaadt dan komt de levensenergie te voorschijn. Je krijgt zin. Motivatie. Je wordt actief en blij. Je gaat weer stappen nemen op het pad dat jij wilt bewandelen. Het licht gaat meer schijnen in je leven.
 

Profijt

Dat de deelnemers profijt hebben van de week zien we vooral aan de terugkomers. Zoals Maaike (38). Ze kwam na 8 maanden terug op een tweede yogavakantie en ik zag meteen dat ze er goed uit zag. Ze straalde meer en kwam krachtiger over. Wat  bleek? Ze mediteert nog steeds 3 keer per week en loopt twee keer per week hard. Een kleine verandering in haar leven met een groots effect.
 
We krijgen regelmatig enthousiaste mail. Zoals deze:
 
"De week heeft me goed gedaan, voel me (nu nog steeds) vitaler dan dat ik me jaren heb gevoeld. Het was een week waarin ik eindelijk eens niet hoefde te zorgen, en lekker kon ontvangen; wat een zaligheid!!

Ook merk ik dat fysiek bezig zijn, fysieke uitdaging, me energie geeft. Naast yoga (blijft altijd de basis voor mij), de geweldige wandelingen, hardlopen...ik houd ervan!!
En daar ben ik vast van plan mee bezig te blijven. Wil dit vitale gevoel eigenlijk niet meer missen.
 
Was al langer (jaren) bezig met het Paleo dieet, suikervrij eten, en gezonde voeding. Maar dit weekje heeft me wel over de drempel geholpen, voel nu totaal geen behoefte meer aan zoetigheid.
Het heeft me nog meer bewust gemaakt van “ook voor mezelf zorgen” , en de tools gegeven om dit ook in de praktijk te brengen (heel belangrijk!)''.
 
Nogmaals dank.
 
Warme groet, ook voor Ilse,
Petra
 

Jojamis in de media 

 


Artikel yogahealth vakantie in Psychologie Magazine maart 2013


Quote uit het artikel: ''Dat is wat Michiel ons steeds voorhoudt. Mediteren begint met mild zijn voor jezelf. Goed gedrag bekrachtigen. De zweep erover is niet de manier om jezelf te verbeteren. Of het nou om je concentratievermogen gaat of om je fysieke conditie: met kleine stapjes en haalbare doelen kom je uiteindelijk verder dan met grootse plannen die stuklopen op frustratie en zelfhaat’.
 
Verder stonden we onder andere in:    

De begeleiders

Michiel en Ilse zijn al vele jaren enthousiast bezig met yoga, meditatie en gezond leven. Ilse geeft al jaren meditatieles en werkt als massagetherapeut en massagedocent. Michiel geeft yoga en meditatieles in yogastudio Jojamis en organiseert al 7 jaar yoga health vakanties. Wat wij delen is ons streven om mensen gezonder en gelukkiger te laten zijn, vergezeld met plezier en humor. Ilse zal de yoga en massages verzorgen en Michiel de yoga, mindfulness meditaties en trainingen. 

Michiel

'Toen ik 20 jaar oud was volgde ik mijn eerste yogales. Na afloop voelde ik me zo veel beter; aanweziger, levendiger, helderder, gelukkiger....en mensen die ik op weg naar huis tegenkwam leken zich ook zo te voelen. Daar wilde ik meer van! Via vele leraren zoals Ajita, Diana Plenkers, Ria Kea, Ger Schurink en twee docentenopleidingen heb ik me verder verdiept in Yoga en Mindfulness meditatie.

De opleiding tot Chivo vitaliteitscoach gaf me vanaf 2008 inzicht in onze natuurlijke en gezonde manier van bewegen, eten, slapen en voelen. Ook de biomechanica en de werkzame principes achter yoga, meditatie en coaching werden me helder. M'n expertise omvat inmiddels; de paleo leefstijl, eetbare planten, (oer) voeding, gezond bewegen, hardlopen, coaching, krachttraining, positieve psychologie, duurzaamheid, yoga, vipassana en mindfulness.
 
Ik geef nu ruim 10 jaar les in deze waardevolle kennis en oefeningen. Een week lang optimaal vitaal leven geeft me nog altijd een diep gevoel van welbevinden. Mijn acceptatievermogen, levenskracht en innerlijke rust nemen enorm toe. Ik sta weer stil bij de mooie dingen in het leven. Kortom, ik word er gewoon gelukkiger van. Na 7 jaar yoga healthvakanties begeleiden vind ik deze weken iedere keer nog steeds de mooiste tijd van mijn leven.'Ilse

Ilse Kroonberg is gediplomeerd Holos ® massagetherapeut.

Daarnaast docent bij Holos, academie voor massagetherapie, ervaren begeleider van yogavakanties en vervent yoga en meditatie beoefenaar. Opgeleidt in Vipassana meditatie, hatha yoga en focussen.
 
''Ik houd van masseren, yoga en mindfulness.
Hiermee ben ik in het hier en nu. Het inspireert me om bewust te blijven. Het houdt mij 'wakker' in plaats van weg te glijden in de waan van de dag, slachtofferschap of te reageren op de automatische piloot met ooit eens ingesleten gedrag dat allang niet meer bij mij past.
 
Ik word er een vriendelijker en fijner mens van, en dat heeft natuurlijk ook direct een uitwerking op mijn omgeving! Het brengt me meer in balans en ik functioneer uiteindelijk beter.
 
Verbinding is mijn belangrijkste waarde. Verbinding laat mij zijn in contact met mezelf en de ander, de natuur, of het grote geheel. In verbinding voel ik respect, warmte en liefde: Kortom kan ik zijn met wat er is''.

Je kunt tot 7 dagen na je boeking zonder opgaaf van redenen kosteloos annuleren.
Profiteer jij van onze lastminute korting?


Enkele reacties:

‘Een hartelijke & professionele ontvangst, lekker eten, leuke lokatie, toffe mede-vakantiegangers,..  Kortom, een super weekje!  Ik kon me geen betere introductie tot yoga & mindfulness wensen.
Bedankt! Fijne groet', Kethy 
 
''Wow, dit was een week genieten van ontspanning en bewustwording, gezelligheid en inspiratie van elkaar, en ook nog eens lekker en gezond eten. Dank je wel en ga zo door!''
 
Groeten Elly
 
Meer reacties elders op de website.


Programma

Dagprogramma 
Het dagprogramma is als volgt: gezond ontbijt is om 10.30 u, gezond diner is om 19.00 u, lunch eet je op het moment dat het je uitkomt. Doe mee aan de onderdelen die bij je passen, vrijheid blijheid.Zondag
Aankomst
19.00 u Diner
20.30 u Kennismaken en uitleg van de week 

Maandag
08.30 u Mindfulness meditatie
09.15 u Yoga
16.00 u Hike in de natuur
21.00 u Yoga

Dinsdag 

08.30 u Mindfulness meditatie
09.15 u Yoga
17.00 tot 18.00 Training vitaal bewegen.

Woensdag
08.30 u Mindfulness meditatie
09.15 u Yoga
15.30 u Natuurwandeling langs de kust, deels in stilte
21.00 u Mindfulness meditatie

Donderdag

08.30 u boottocht naar historische stad Kerkyra (optioneel)
20.30 u Kampvuur

Vrijdag
08.30 u Mindfulness meditatie
09.15 u Yoga
17.30 u Yoga 


Zaterdag
08.30 u Mindfulness meditatie
09.15 u Yoga
11.30 u Workshop Just do it, van inspiratie naar realisatie.
15.00 u Natuurwandeling (optie)
19.00 u Barbecue
20.30 u Afsluiting

Zondag 
9.00 ontbijt
Daarna vertrek naar het vliegveld, tijd verschilt per persoon.
Op vrije middagen zijn (naast het strand en het zwembad) de volgende uitjes aan te bevelen, allemaal op maximaal 30 mns rijden.

1. Neo Perithia – wandeling naar en door dit verlaten bergdorp
2. Glyfada naar klooster Myrtiotissa wandelen
3. Paleokastrista naar klooster Theotokos wandelen
4. Almyros, prachtige natuurwandeling langs de kust, 20 mins rijden
5. Corfu Stad, bezoek aan het Oude Fort en de Venetiaanse stad
6. Wandeling naar Sidari – Channel d’Amour, vanuit de villa 

Verblijf

 

Verblijf in Villa Blue Whale


Je bent van harte welkom bij Villa Blue Whle van Caroline, gelegen aan de fraaie noord- westkant van Corfu, omgeven door veel natuur.
Deze plek met biologische fruitbomen en zwembad, wordt aangekleed met weelderige bloemen en planten zoals bougainville, palmen en sinaasappelbomen. Er hangt een lichte geur van bloeiende planten en kruiden. De stilte en de heldere sterrenhemel is puur en rustgevend. Het uitzicht over de zee, met eilandjes is zeer indrukwekkend. 

Direct vanaf de Villa kun je fantastisch wandelen en er is strand en zee om heerlijk te zwemmen direct bij de villa.


Omgeving

Op vrije middagen zijn (naast relaxen op het strand en bij het zwembad) de volgende uitjes aan te bevelen, allemaal op maximaal 30 mns rijden.

1. Neo Perithia – wandeling naar en door dit verlaten bergdorp
2. Glyfada naar klooster Myrtiotissa wandelen
3. Paleokastrista naar klooster Theotokos wandelen
4. Almyros, prachtige natuurwandeling langs de kust, 20 mins rijden
5. Corfu Stad, bezoek aan het Oude Fort en de Venetiaanse stad
6. Wandeling naar Sidari – Channel d’Amour, vanuit de villa 


Eten en drinken

Uitgebreide Brunch is om 10.30 u. Als je wilt kun je meteen een lunchpakketje maken.
Het diner (vegetarisch of met kip of vis) is om 19.00 uur. We eten een gezonde lekkere maaltijd, met s
maak, kleur, geur, verse kruiden en specerijen, fruit, eerlijk vlees en echte groente, bereid met een fikse dosis liefde en een grote glimlach van Cassandra, onze kok die al 30 jaar op Corfu woont.

 

Thee, koffie en fruit is de hele dag beschikbaar. 

Prijzen en Data

Prijs

Deze week inclusief alle yoga en meditatie, huurauto, trainingen, excursies, gezonde maaltijden en overnachtingen kunnen we je aanbieden vanaf € 695,-

Als je vandaag boekt ontvang je € 100,- lastminute korting. (Korting gaat nog van de getoonde prijzen af.)


Deze prijs is inclusief:
 • 7 overnachtingen in een gedeelde kamer (één-persoons kamer voor meerkosten)
 • 12 yogalessen / begeleide mindfulness sessies 
 • 3 gezonde lekkere maaltijden per dag
 • huurauto, gedeeld met max. 3 andere personen voor de hele week. (excl. benzine),
 • ontvangst op de luchthaven van Corfu en transfer (huurauto) van en naar de locatie. 
 • Onbeperkt thee en fruit
 • Just do it workshop, van inspiratie naar realisatie
 • 3 excursies in de omgeving
 • Gezond bewegen clinic
 • Gebruik van alle faciliteiten op het terrein zoals prive strand, wifi, zwembad, zonnestoelen en zitjes
Exclusief:
 • vlucht
 • boekingskosten € 15,-
Prijzen kamers in de Villa:
 • Luxe privé kamer € 1140,- (foto 1)
 • Gedeelde Luxe kamer € 895,-
 • Normale privé kamer € 895,- (foto 2)
 • Gedeelde normale kamer 2 pers. € 795,-
 • Gedeelde normale kamer 3 pers. € 695,- (foto 3)
Prijzen slaapkamers appartement The Wave (7 minuten lopen vanaf de Villa):
 • Luxe privé kamer € 950,- (foto 4)
 • Gedeelde luxe kamer € 795,-
Als je vandaag boekt ontvang je € 100,- lastminute korting. (Korting gaat nog van de getoonde prijzen af.)

  
 De VillaThe Wave - Alle slaapkamers zijn inclusief Badkamer/toilet (foto 4)


Data september en Oktober 2017

Week 1: Zondag 24 september t/m 1 oktober (vol)
Week 2: Zondag 1 t/m 8 oktober 
(nog 2 plaatsen vrij)
 
p.s één of enkele dagen eerder komen of later vertrekken is geen enkel probleem, informeer naar de mogelijkheden. 
 
Vliegreis naar Corfu (CFU), 
Een retour vliegticket naar Corfu kun je zelf regelen. 

Ryanair (wo, zo) vliegt zeer voordelig vanaf Dusseldorf/Weese (bij Nijmegen). 
Weese is ruim een uur rijden vanaf de randstad. Parkeren kost 50,- voor een hele week. Inchecken gaat een stuk sneller dan op een grote luchthaven.

Corendon (wo, zo), Transavia (ma, wo, za), en Easyjet (vrijdag) vertrekken vanaf Schiphol, rechtstreeks naar Corfu (CFU). Vliegtijd 2,30 u. De prijs wisselt sterk per dag en maatschappij (€ 50,- t/m € 250,- retour)
 

→ Wil je meer informatie over voordelige vliegtickets, over de groepssamenstelling of heb je andere vragen? Michiel helpt je graag verder. Je kunt telefonisch contact opnemen via  06 4250 3525 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Let op: reserveer tijdig, vol = vol.

Boeken en betalen
Na ontvangst van het ingevulde boekingsformulier krijg je binnen één dag per email een boekingsbevestiging.
 
Betaling gaat als volgt
Na het boeken doe je binnen één week een aanbetaling van €100,- per persoon. 
Uiterlijk drie weken voor de start van de yogavakantie betaal je het resterende bedrag. Je mag kostenloos annuleren tot 7 dagen na de boeking."Ieder jaar ga ik (een werkende moeder) een week alleen weg. Niet eerder deed ik dat geheel verzorgd en ook nog eens in groepsverband. Hoe het me is bevallen? Geweldig goed! Weinig voorbereiding vooraf en tijdens de week alle rust om te genieten van het wandelen in de mooie natuur, 3x per dag heerlijk buiten eten, meditatie en ook voldoende tijd om lekker alleen een boekje te lezen en rust te nemen. Ik ben geen groot yoga-fan maar het programma zat voor mij echt goed in elkaar! De massage door Irene was heerlijk. Ik vond eigenlijk de hele week één groot cadeau voor mezelf. Opgeladen, blij en geïnspireerd ben ik weer thuisgekomen. Ik kan het iedereen aanraden!"

Veel succes met alle reizen Michiel!  Groeten CarolijnLaat je motiveren, schrijf je in voor onze veelgelezen Nieuwsbrief!

* Ontvang als cadeau de mini-mindfulness-meditatiegids en ontdek een prachtig pad naar meer geluk in je leven. (Je gegevens blijven strikt vertrouwelijk en je kunt jezelf altijd eenvoudig weer afmelden. De nieuwsbrief motiveert je maandelijks op het gebied van yoga, meditatie en vitaliteit.)

* vereist

 
 

Yogavakantie en reacties

p.s. Heb je interesse in yoga les in Haarlem? Klik hier.


zoekwoorden: yogavakantie, yoga vakantie, yogaweek, yogales, ontspannen, ontspanning, meditatie, meditatieles, Haarlem, Schalkwijk, gezondheid, reis, yogareis, yogavakanties, La PalmaTenerife, yogareizen, Ardennen, yoga reizen, vitaliteit, vitaliteitsvakantie, Belgie, vitaliteitsweek, yogaWaarom een yogavakantie?

De één leert om in contact te komen met diepe rust, welbevinden en nieuwe fitheid. De ander voelt zich na afloop gelukkiger en helderder, weet weer wat hij of zij wil. Weer een ander voelt dat frustratie en tegenzin zijn afgenomen en voelt zich meer op zijn of haar gemak met hoe-het-is. Stuk voor stuk belangrijke vaardigheden en inzichten, soms zelfs life-changing. Een yogavakantie of healthweek met Jojamis biedt veel meer dan een weekje asana's beoefenen. Sinds de eerste weken in 2009 schaven we de inhoud bij zodat iedere deelnemer er uit kan halen wat voor hem of haar op dat moment belangrijk is. Wil je het zelf ervaren? Kies dan een week uit die bij jou past.


Wat vinden oud-deelnemers van de yoga vakantie?

Reacties:

Sinds ik terug ben voel ik me helderder, meer in m'n lichaam, meer afgestemd met mezelf, opener, rustiger. Er zaten een paar minder leuke dingen in mijn mailbox, maar die kon ik zelfverzekerd afhandelen en voor mezelf opkomen. Dat was me voor de yogaweek niet gelukt. 
 
Miranda
 
Een heerlijk cadeau voor jezelf op een betoverende plek; een week vol inspiratie om thuis mee verder te gaan.
Met vrolijke groetjes,
Mascha
 
 
Ik heb meer energie, voel me rustiger in mijn lijf, het lukt me beter te luisteren naar wat mijn lichaam nodig heeft.
 
Ingrid b
 
De yogaweek was voor mij een intense, verrijkende belevenis.
In dankbaarheid kijk ik terug op alles: de activiteiten, het verkeren in een groep, in de natuur.   
Het lichaam kon volop aan de bak, en dat wilde ik ook na weer een jaar kantoorwerk.
De geest werd evenzeer aangesproken. Ben een stuk wijzer geworden w.b. mediteren.
Verder: heerlijk eten, prachtige locatie, perfect weer, deskundige leiding …. TOP!!!
 
Zou niet 1-2-3 weten wat anders of beter kan.
De verhouding programma-onderdelen / vrije tijd is goed, vind ik.
De oefeningen (meditatie + yoga) waren van een hoog niveau, dus leerzaam.
Verder valt te waarderen dat jullie Michiel, Irene en Kok Marja natuurlijk zo relaxt en benaderbaar waren.
 
Alle succes gewenst met jullie ondernemingen en wie weet tot ziens!
 
Hartelijke groeten,
Jan

Dank aan jullie voor de organisatie en begeleiding, het was precies wat ik nodig had!
Groeten, Noortje
 
De afgelopen week heeft me een flinke energieboost gegeven en een arsenaal aan tips voor een gezonder leven. Ik voel me opgeladen en geïnspireerd, Jojamis bedankt!
Hartelijke groet, Carla

 
Een kennismaking met yoga in combinatie met vitaliteit/sport in groepsverband, dat vind je niet zo snel! Dit op een sfeervolle locatie (wat je niet op Tenerife zou verwachten), alle vrijheid om naar t strand te gaan of te wandelen in ongerepte natuur, de zon, fantastisch eten en leuke begeleiders Luuk en Michiel maakten dit tot een top ervaring.
Bedankt voor deze mooie week!
Marga
 
Ik denk met heel veel plezier terug aan de heerlijke week op Tenerife. De combinatie van yoga, meditatie, de diverse actieve vormen van beweging: hardlopen, zwemmen, wandelen, maar ook het "niets doen" en bovenal het mooie weer! (en het gezelschap natuurlijk). Het was een enorme energie-boost zo midden in de winter.
 
 
Ik dacht aan een weekje rust en wat yoga op een zonnige plek maar het heeft me veel meer gebracht dan dat! Michiel leerde mij oefenen in opmerkzaamheid op een heel prettige manier. Beseffen dat goed voor jezelf zorgen belangrijker is dan willen presteren! 
Als groot voorbeeld van vitaal en vrolijk door het leven gaan was daar Luuk die als coach zeer inspirerend is. Zijn enthousiasme werkt sowieso aanstekelijk. Allemaal zeer verhelderend en heel fijn om dit in een ongedwongen sfeer en fijne groep mensen te mogen meemaken.
 
Ontzettend bedankt nogmaals voor de inspiratie!
Lieve groet, Jolanda
 
"Wat was het heerlijk deze vakantie. Wat hebben wij geboft !"
 
Veel groeten, namasté, Mark
 
Nog bedankt voor jullie fijne begeleiding. Het was in alle opzichten een top-week. Heb andere mensen al aangeraden om deze yogareis ook te gaan doen.
 
Anja
 
Vanuit een druk en hectisch leven kwam ik in een soort 'Paradijs' van rust, aandacht, leuke mensen, sporten, inspirerende ideeën, creativiteit (dansen!), heerlijk eten, fantastisch weer en een prachtige omgeving! Dat doet een hoop met je als mens! We zijn met frisse plannen huiswaarts gekeerd en nog steeds werkt alles door, en op meer en weer andere vlakken dan ik had kunnen bedenken. Lieve mannen van de leiding, dank voor deze geweldige week!
 
Met hartelijke groet,
Marieke 
 
De vitaliteitsvakantie op Tenerife: een paradijsje met geweldige mensen, unieke locatie, rust, ruimte, heerlijk eten, zon, yoga, blauwe lucht en heel veel inspiratie!
Karin
 
Wat een heerlijke week met een mooie balans tussen inspanning en ontspanning; ik kijk vol energie terug op een week vol met mooie ervaringen!!
 
Carola
 
Nogmaals bedankt voor de fijne week op Tenerife. Het is altijd weer spannend in je eentje op reis. Maar nu na een week loop ik nog te glimlachen als ik terugkijk op deze inspirerende, warme (mensen en zon), emotionele inkijk in mezelf, actieve, vitale en vooral positieve week.
Monique
 
Het was een week van vele facetten, een en al ontspanning en heldere inzichten. Mensen...bedankt!!

Wat een heerlijk ontspannen, zonnige, energie en bewegingsvolle week heb ik gehad! Alleen geboekt (voor de eerste keer) en in Tenenrife helemaal niets van gemerkt, dat ga ik zeker vaker doen. Bedankt januari groep Tenerife 2013, Luuk en Michiel! 
 
Meike 
Bennie

Een yoga vakantie gevuld met rust, energie, frisheid, natuur en gezelligheid. Michiel
 
Designed by PCsupport-IJsselstein