Missie en visie
 
Missie
Jojamis wil deelnemers van de vakantieweken helpen om meer te gaan floreren. Opladen, ontspannen en fitter worden.
 
Visie
Onze maatschappij en onze manier van leven mist vaak een aantal essentiële elementen om vitaal te leven. Zoals gezond bewegen, voeding, rust, veiligheid, sociale activiteiten, buitenlucht, slaap en plezier.
Via methoden uit de mindfulness, yoga, oplossingsgerichte coaching, positieve psychologie en paleo leefstijl bieden we activiteiten aan tijdens vakantieweken die deelnemers weer in hun kracht zetten.


Michiel

Yogadocent, vitaliteitscoach, mindfulnesstrainer en oprichter van Jojamis.

'Toen ik 20 jaar oud was volgde ik mijn eerste yogales. Na afloop voelde ik me zo veel beter; aanweziger, levendiger, helderder, gelukkiger....en mensen die ik op weg naar huis tegenkwam leken zich net zo te voelen. Daar wilde ik meer van! Mijn volle potentieel ontwikkelen, helder zijn en vrede hebben met wat het leven me biedt! Via verschillende leraren en twee docentenopleidingen heb ik me daarom verder verdiept in Yoga en Mindfulness meditatie. De opleiding tot vitaliteitscoach gaf me mogelijkheden en inzichten om nog meer gezondheid en vitaliteit te ontwikkelen. 


Ik geef nu ruim 10 jaar les in deze waardevolle kennis en oefeningen. Yoga en meditatie geven me nog altijd een diep gevoel van welbevinden. Mijn vitaliteit en innerlijke rust nemen door yoga, meditatie en een gezonde leefstijl enorm toe. Ik sta weer stil bij de mooie dingen in het leven. Kortom, ik word er gewoon gelukkiger van'.

 

 

 


Opleidingen
Raja Yoga instituut - docentenopleiding
Saswitha - Hatha- en bedrijfsyoga docentenopleiding
Silva Mindcontol
Chivo vitaliteitscoach
Opleiding Mindfulness Trainer MBCT (Ger Schurink) / vipassana

Verder Natuur- en milieukundige, en vader van 2 zoons van 16 en 14 jaar oud en man van Ilse, oprichter van yogastudio Jojamis.
 

Ilse
Holos© Massagetherapeut, vakdocent Holos (academie voor massagetherapie) en vervent yogabeoefenaar en -trainer.

“Yoga is voor mij een way of life. Met yoga ben ik in het hier en nu. Yoga herinnert me eraan bewust te blijven dat ik zelf verantwoording draag voor mijn eigen geluk. Het houdt mij ‘wakker’ in plaats van weg te glijden in de waan van de dag, slachtofferschap of te reageren op de automatische piloot met ooit eens ingesleten gedrag dat allang niet meer bij mij past.

Helderheid en verbinding zijn mijn belangrijkste waarden. En deze twee zet ik ook graag in bij mijn massages en het begeleiden van een groep. Helderheid gebruik ik om bij de essentie te komen en te blijven. Verbinding laat mij zijn in contact met mezelf, met de ander en de natuur. In verbinding voel ik respect, warmte en liefde: Kortom laat ik zijn wat er is.

Ik heb een holistische mensbeeld. Ik bekijk de mens in zijn geheel: als eenheid van lichaam en geest. Als geheel mens besta je uit: Je lichaam, je denken en je gevoelens. Daarnaast heb je een sociale, emotionele en spirituele belevingswereld. Een onbalans op het ene niveau heeft ook effect op (een van) de andere niveaus.

 

Mijn massages en yogalessen zijn een uitnodiging om helemaal met je aandacht bij jezelf te komen. In het hier en nu. Je gedachten komen tot rust en je natuurlijk zelfhelend vermogen wordt aangesproken. De heilzame werking van massage en yoga kan nog verder gaan; je kunt je bewust worden van waar je staat in je leven. Van hoe je omgaat met jezelf, je omgeving en dat wat je op je pad tegenkomt.”

Meer informatie op www.massagepraktijkhaarlem.nl


Contact gegevens Jojamis

Boedapeststraat 30
2034 CZ Haarlem
Tel. 06 4250 3525
Bankrekening NL56 TRIO 0197 8482 81
KvK nummer 34329441 BTW nr. 130683425B01

Mail voor meer informatie naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy8893 + '\' style="margin: 0px; padding: 0px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(52, 57, 50);">'+addy_text8893+'<\/a>'; //-->

 

Designed by PCsupport-IJsselstein